Jídelní lístek 2014 - od 31.3. do 4.4.

Z jídelního lístku 31. 3. – 4. 4. 2014

Pštrosí vejce – uvařené vejce obalíme v mletém mase a upečeme, podáváme se šťouchanými brambory s opečenou cibulkou.

Ruská vepřová pečeně – dušené vepřové maso, omáčka jako na svíčkovou a jsou tam přidané žampióny.

Azu po tatarsku – maso nakrájené na nudličky, orestujeme, přidáme cibuli, hořčici, kečup, slaninu, grilovací koření, žampióny a dusíme do měkka. Přidáme nakrájenou papriku a podáváme s rýží.

Vepřové maso po řecku – vepřové maso nakrájíme na kostky, přidáme směs koření (oregano, římský kmín, hřebíček, sušený česnek), osolíme a zalijeme olivovým olejem a necháme chvilku odležet. Potom maso orestujeme a dusíme doměkka. Přidáme smetanu a podáváme s těstovinou.

Hovězí plátek na ptáčky hovězí maso podusíme na cibulce a do hotové šťávy přidáme salám, vejce, sterilovaný okurek a slaninu.