Jídelní lístek 2015 - od 9.2. do 13.2.
Jídelna ZŠ Velké Pavlovice - tel.: 519 428 491
| Pondělí | 9.2. | polévka | Slepičí vývar |
| 1. | Plněné bramborové knedlíky s uzeninou, zelí | ||
| 2. | Kuřecí perkelt, těstoviny | ||
| Úterý | 10.2. | polévka | Boršč |
| 1. | Ryba se sýrem ,brambory, kompot | ||
| 2. | Debrecínská pečeně, rýže | ||
| Středa | 11.2. | polévka | Francouzská |
| 1. | Vepřové maso Stroganov, nočky | ||
| 2. | Buchty s tvarohem, mléko | ||
| Čtvrtek | 12.2. | polévka | Pórková s krupicí |
| 1. | Masový nákyp, brambory, salát | ||
| 2. | Kuře po Zagorsku, okurek | ||
| Pátek | 13.2. | polévka | Brokolicový krém |
| 1. | Hovězí guláš, knedlík | ||
| 2. | Azu po Tatarsku, rýže | ||
Nápoje a přílohy dle denní nabídky.
Jídelníček sestavil/a:
Z JÍDELNÍHO LÍSTKU 9. 2. - 13. 2. 2015
KUŘECÍ PERKELT - kuřecí maso, omáčka s rajským protlakem, mletou paprikou a smetanou.
BORŠČ – hustá polévka z hovězího a vepřového masa, červené řepy, cibule, mrkve, celeru, zelí, rajčat, slaniny, mleté papriky, smetany a brambor.
VEPŘOVÉ MASO STROGANOV – maso na nudličky, žampióny, paprika, cibule, česnek, rajčatový protlak, smetana.
KUŘE PO ZAGORSKU – kuřecí maso zapečené s těstovinami a čočkou.
AZU PO TATARSKU – masová směs s kečupem, paprikou a steril. okurky.






