Jídelní lístek 2015 - od 2.2. do 6.2.

Jídelníček sestavil/a: 

Z jídelního lístku

KUŘECÍ FRIKASÉ: Kuřecí maso nakrájené na nudličky ve smetanové omáčce s kukuřicí, hráškem a čerstvou paprikou, zjemněné máslem a okyselené citronem.

LOVECKÁ OMÁČKA S VEPŘOVÝM MASEM: vepřové maso nakrájené na kostky, opražené na cibulce. Přidáme jalovec, divoké koření, houby, zahustíme moukou a zjemníme mlékem a smetanou.

ZAPEČENÉ TĚSTOVINY PO MEXICKU: těstoviny zapečené s masem a zeleninou.

HUSITSKÁ SMĚS: Vepřové maso, krůtí játra a párky nakrájené na nudličky, orestujeme na cibulce s mletou sladkou paprikou. Zahustíme moukou a přidáme máslo, sůl a žampiony.

CHILLI CON CARNE: hovězí maso podušené v rajčatech, přidáme fazole, česnek, cibuli, sůl.

TĚSTOVINOVÝ SALÁT S BROKOLICÍ: Těstoviny, okurky, paprika, sterilovaná kukuřice, mrkev, hrachové lusky sladké, mini kukuřice a brokolice, šunka, dochucená dresinkem ze zakysané smetany, hořčice a citronu.